Kontakta oss

”Kunskap är vår passion. Vi tror på att skapa en kontinuerlig cykel av möjligheter. Att ta del av våra utbildningar och tjänster är ett säkert sätt att ge din verksamhet extra energi och hålla sig uppdaterad med omvärldens förändringar”

Har du tips eller frågor om våra tjänster eller utbildningar? Kontakta Göran Lidgren direkt på goran.lidgren [at] fokuspharma.se eller ring +46 703 29 57 18. 

Välj  GLN FokusPharma – när du behöver ny kunskap och ny energi ! 

Våra betalnings- och bokningsvillkor hittar du här

Contact details:
GLN FokusPharma
Jynx Consulting AB
att. Göran Lidgren
Jakobslundsvägen 46, SE-141 71 Segeltorp, Sweden

Vi är ett utbildnings- och konsultföretag inom medicin- och pharma-området med Norden som arbetsfält. Vi erbjuder konsulttjänster, utbildningar och vetenskapliga möten. Genom vårt breda kontaktnät av expert och nyckelpersoner inom industri, akademin, vården och myndigheter kan vi erbjuda tjänster och utbildningar inom alla delar av värdekedjan för ett läkemedel, från tidig forskning och utveckling till tillverkning, klinisk prövning, marknad, vård och patient.

Huvudkonsult och företagets ägare är Göran Lidgren, disputerad apotekare med över 20 års erfarenheter av att initiera, organisera, marknadsföra och sälja in fort-och vidareutbildningar och internationella vetenskapliga symposier inom life science-området. Vi arbetar för hållbarhet och jämn könsfördelning vilket bl.a. innebär att vi strävar efter att vara lokalt närvarande på många orter, nära kunderna, för att minska deltagarnas resor och miljöpåverkan. Vi strävar också efter att minimera användningen av tryckt marknadsförings- och utbildningsmaterial. På alla våra utbildningar och vetenskapliga möten, med flera medverkande, ska vi ha en jämn könsfördelning bland föredragshållarna.

Välkommen på kurs!